Lillefotklubben

 

 

 

 

 

 

 

 

LILLEFOTKLUBBEN

 

Lillefotklubben er en fin mulighet for deg med babis til å få noen fine bilder av både babyen og familien til en god pris. Babyfotograferingen er gratis, men du forplikter deg til å ta 1 års foto hos oss. På ett års fotograferingen er det også mulig å få noen fine søskenbilder eller familiebilder. Det er i tillegg inkludert en forstørrelse i 20x20 som du får med i babyfotograferingen.

 

 

Til Babyfotograferingen

 

Den aller beste tiden for første babyfotografering er fra ca 3 - 8 mnd. Når babyen er 3 mnd er det letter å få kontakt, og vi får oftere finere bilder nå de kan løfte hodet, og være litt mer med. Ta med deg selv og babyen i det fine studio vårt på Kløfta. Ta gjerne med noe tepper eller luer hvis du ønsker. Vi har også endel liggende her. Pass på at babisen kommer uthvilt og mett. Hvis dere vil ha med dere selv eller søsken på babyfotograferingen er det 600 kr ekstra. Dere kommer tilbake på en visningstime ca en uke etterpå og velger ut hvilkene bilder dere ønsker dere.

 

 

Til Ett års fotograferingen

 

Husk å møte opp med ett utvilt og mett barn:) Vi anbefaler å ta bilder før barnehagen, da de små kan bli slitne og leie etter en lang dag. Ta gjerne med et par forskjellige skift, og tenk gjerne på farger og print som kan passe til der bildet skal henge. Duse, enkle farger pleier å gjøre seg best. Vi har også fine uteomeråder i nærheten som vi kan benytte oss av om været tillater det. Til ettårs fotograferingen er søsken og familie invitert!

 

Ett års fotograferingen koster: 2200,- Den inkluderer fotografering ca 1 time, visningstime med gode tilbud, og en cd med alle bildene lavoppløselig m/vannmerket. Ut i fra bildene fra visningstimen, velger dere hvilke bilder dere ønsker å forstørre, lage album av, ha til takkekort..mm.

 

Kontakt

 

Adresse::

Trondheimsvegen 80

2040 Kløfta

 

Email:

epost@duggfoto.no

 

Telefon:

+ 47 63971704

 

Copyright © All Rights Reserved