Om oss

DUGG FOTO

Fotograf Kari Bye

Kari Bye


Eier & FotografMin interesse har alltid ligget rundt fotografi og kunst. Etter endt videregående utdannelse begynt jeg på Universitet i Oslo, hvor jeg studerte kunst og historie. Etter noen år fant jeg ut at hjerte ville en annen vei, det førte meg til Fotograf utdannelse hos Bilder Nordic School of Photography. 

Jeg har også fordypet meg mer innen kunst og pedagogikk hos Rudolf Steiner Høgskolen, da jeg ønsket å fordype meg mer i maleriets verden. 


Årene etter har jeg jobbet som frilansfotograf i Fame fotografene, jobbet i aviser, magasiner, laget reportasjer jobbet ut mot bedriftsmarkedet, holdt fotokurs for ungdom, foreviget bryllup, skolefoto, barnehagefoto,  jobbet med egne prosjekter og utstillinger. 


I 2015 begynte jeg som frilanser og assistent hos Kolonihaven i Oslo, drevet av CF Wesenberg.


Høsten 2016 overtok jeg Dugg Foto på Jessheim, som virkelig har tatt meg med på mitt livs største reise hittil. Julen 2017 flyttet vi hele studioet ut til Kløfta, til nye lyse herlige lokaler.  Her fortsetter vi å ta i mot mennesker i alle mulige livsfaser og får være med på å skape minner for livet. 


Velkommen til oss!Kontakt


Adresse::

Trondheimsvegen 80

2040 Kløfta


Email:

epost@duggfoto.no


Telefon:

+ 47 63971704


Copyright © All Rights Reserved