Baby Nyfødt Søsken Familie

Fotograf Kari Bye

NYFØDTFOTO    2300,-


Vi setter av ekstra god tid til nyfødtfotografering. Her er det både tid til å ta seg pauser og til å amme. Vi anbefaler fotografering før babyen er 14 dager gammel. Vi bruker tid til å få en lun og god steming i studio, og er vi heldig får vi noen sovebilder også. Foreldres hender og skuldre kan være fine rekvisitter, og har dere tid anbefaler vi at begge er med :) Ta gjerne med personlige tepper eller luer. Vi har flere kurver, tepper, luer,  og blomster-pannebånd dere kan velge mellom.


Nytt av året er at vi tar hjemmefotografering av nyfødte. Vi ser at de fleste nyfødte har det bedre hjemme i kjente omgivelser under fotografering. Vi tar med det vi trenger, kommer til dere og tar bildene der. Resultatet blir det samme som i studio. Ta gjerne kontakt ved spørsmål rundt dette. 

For utkjøring i rimelig avstand kommer det ikke tillegg i pris. 
BABYFOTO    1800,- (m/søsken 2200,-)


De fineste babybildene får vi når babyen er fra ca 3 - 6 mnd. Fra 3 mnd begynner babyen og kunne løfte hodet, smile og kanskje få tak i føttene sine. Ta gjerne med eget babypledd eller kosedyr dere vil ha med på bildet. Vi pleier å ta noen bilder uten klær og kanskje noen med et søtt antrekk eller to. Her har vi også luer og pannebånd til både gutter og jenter.
BARNEFOTO     1800,- (m/søsken 2200,-)


Vi har lang erfaring med å fotografere barn i alle aldre. Husk å møte opp med ett utvilt og mett barn:) Vi anbefaler å ta bilder før barnehagen, da de små kan bli slitne og leie etter en lang dag. Ta gjerne med et par forskjellige skift, og tenk gjerne på farger og print som kan passe til der bildet skal henge. Duse, enkle farger pleier å gjøre seg best. Vi har også fine uteomeråder i nærheten som vi kan benytte oss av om været tillater det.

Vi tilbyr også  hjemme foto, og foto på location uten ekstra kostnader. Ofte senkes skuldrene litt ekstra på hjemmebane eller ute i naturen, som straks gir et godt resultatet. Her setter bare fantasien en stopper, hva med en fin hage, nydelige trær eller kanskje ettermiddagslyset som kommer inn veranda døren kan gi en ekstra touch til bildene. Du bestemmer :)
SØSKEN OG FAMILIEFOTO  2200,-


Ta med hele familien :) ! Under en familiefotografering kan vi ta både enkeltportretter av alle sammen, søskenbilder og familiebilder. Ta gjerne med bestemor og bestefar til å være med på de siste bildene. Tenk litt på hvilke farger dere velger å ha på dere; velg gjerne like toner, gjerne lyse og duse. Tenk på at fargene skal kunne passe både på stueveggen i en fin ramme og på sjenken til bestemor. At alle har jeans og en hvit topp kan være et fint og tidløst valg. Hvis dere har små barn, anbefaler vi ikke fler en to klesskift, da tålmodighen ikke alltid rekker så langt. Vi har også fine uteomeråder i nærheten som vi kan benytte oss av om været tillater det.


Vi tilbyr også  hjemme foto, og foto på location uten ekstra kostnader. Ofte senkes skuldrene litt ekstra på hjemmebane eller ute i naturen, som straks gir et godt resultatet. Her setter bare fantasien en stopper, hva med en fin hage, nydelige trær eller kanskje ettermiddagslyset som kommer inn veranda døren kan gi en ekstra touch til bildene. Du bestemmer :)
LOKASJON  0; - 500,-

Ønsker dere at vi kommer hjem til dere eller møter dere på lokasjon gjør vi gjerne det (skog, vann eller vakre åkre!). For utkjøring i nærområde på romerike tar vi ikke ekstra for utkjøring. Ønsker du bilder utenfor dette område kommer et lite tillegg på 500; Ta kontakt hvis du lurer på mer angående dette.


ONLINE GALLERI MED LAVOPPLØSELIGE FILER

Fra fotograferingen følger det med et online galleri med alle bildene vi har valgt ut lavoppløselig. Disse er vannmerket med vår logo, og gjør det lettere for dere å bestille bilder i etterkant hvis dere ønsker det.


VISNINGSTIME

Inkludert i fotograferingen er en visningstime. Denne setter vi opp ca 1-2 uke etter fotosession. Her setter vi oss ned med en god kopp kaffe eller te, og titter igjennom de beste bildene på storskjerm. Vi har noen svært gode rabatter under visningstimen. Her har vi også noen gode tilbud på bilder å gi bort, album og noe å ha på stueveggen. Vi tilbyr også innramming, og har opp til 25% rabatt på rammer under visningstimen. Tenk gjerne igjennom på forhånd  hvor du ønsker å henge bildene, hvilke farge det er på veggen, og eventuell størrelse. 


 

DUGG FOTO PRISLISTE 2019*Dukker man ikke opp på avtalt time uten å ha meldt ifra innen dagen før kommer et gebyr på 500,- i tillegg.


Kontakt


Besøks adresse kun etter avtale:

Trondheimsvegen 80

2040 Kløfta


Email:

epost@duggfoto.no


Telefon:

+ 47 63971704


Post adresse: Postboks 12 2051 Jessheim


Copyright © All Rights Reserved