Konfirmant portrett

Fotograf Kari Bye

PORTRETTFOTOGRAFERING    1800,-


Er du skuespiller, musiker, forfatter eller bare ønsker noen profesjonelle bilder av deg selv har du kommet til rett sted. Vi lever i et interaktivt samfunn der førsteintrykk kan være alfa omega. Bilder er en viktig del av presentasjonen av oss selv. Flere av våre kunder bruker bildne sine til cv, på linkedin, facebook eller til nettdating. Vi tar både i studio og ute hvis været tillater det:)KONFIRMANTFOTOGRAFERING    1800,- (m/søsken 2200,-)


Bli med på en morsom, spennende og utradisjonell fotografering. Det trenger ikke være på selve konfirmasjons dagen. Mange kommer noen uker før, og opp til et år etterpå:)Å ha bilder av seg selv som konfirmant er noe man kommer til å sette pris på i mange år etterpå. Mange ønsker å ha bildet av seg selv i budad, finkjolen eller dressen, men det er også tid til et par hverdagsantrekk. Dette blir GØY:)!LOKASJON   550,-

Ønsker dere at vi kommer hjem til dere eller møter dere på lokasjon gjør vi gjerne det (skog, vann eller vakre åkre!).


CD MED LAVOPPLØSLIGE BILDER

Ved alle fotograferingen følger CD med alle bildene på. Dette gjør det enkelt så du selv eller familien  senere ønsker å kjøpe flere bilder. Bildene er lavoppløselige og vannmerket.


VISNINGSTIME/BESTILLINGSTIME

Inkludert i fotograferingen er en visningstime. Denne setter vi opp ca 1 uke etter fotosession. Her setter vi oss ned med en god kopp kaffe eller te, og titter igjennom de beste bildene på storskjerm. Vi har noen svært gode tilbud og rabatter under visningstimen. Her har vi også noen godt rabatterte pakketilbud, der man både får bilder å gi bort, album og noe å ha på stueveggen. Vi tilbyr også innramming, og har opp til 25% rabatt på rammer under visningstimen. Tenk gjerne igjennom på forhånd  hvor du ønsker å henge bildene, hvilke farge det er på veggen, og eventuell størrelse. 


 

DUGG FOTO PRISLISTE 2018


*Dukker man ikke opp på avtalt time uten å ha meldt ifra innen dagen før kommer et gebyr på 550,- i tillegg.

Kontakt


Besøks adresse kun etter avtale:

Trondheimsvegen 80

2040 Kløfta


Email:

epost@duggfoto.no


Telefon:

+ 47 63971704


Post adresse: Postboks 12 2051 Jessheim


Copyright © All Rights Reserved