Konfirmanter

Fotograf Kari Bye

Noen år samarbeider vi med kirkene i omegen om gruppebilder. Spørr gjerne din kirke!


Vi har hvert år tilbud på konfirmasjonsfotografering! Årets tilbud inkluderer:

Fotografering i studio/ute hvis været tillater det. Visnings/bestillingstime, 8 siders album og alle bildene lavoppløselig i galleri online med vannmerke. 

Vi har gode tilbud på forstørrelser, og digitalefiler til konfirmanter :)NOEN TIPS TIL KONFIRMANTEN:


AVSLAPPET


Seriøse greier ? Ikke i det hele tatt:)!! Jo mindre du tar både deg selv og fotograferingen høytidelig, jo bedre er det. Vi er her for å ha det gøy og kose oss, og det er viktig for oss at dere ha en fin opplevelse. Ikke tenk så veldig på hvordan du ser ut, men heller hvordan du har det. Klarer man å slappe av, kommer det ofte frem på bildene. La det være opp til oss å finne din beste vinkel. HVA MED KLÆR?


Mange konfirmanter har bunad, kjole eller dress! Vi rekker også et par bilder i vanlige/andre type klær. Penklær bilder passer ofte til takkekort, og gjør seg på veggen hjemme. Vanlige/andre type klær kan brukes til album eller sosiale profiler. 

 

Pris

KONFIRMANTFOTOGRAFERING    1800,- (m/søsken 2200,-)


Bli med på en morsom, spennende og utradisjonell fotografering. Det trenger ikke være på selve konfirmasjons dagen. Mange kommer noen uker før, og opp til et år etterpå. Å ha bilder av seg selv som konfirmant er noe man kommer til å sette pris på i mange år etterpå. Mange ønsker å ha bildet av seg selv i budad, finkjolen eller dressen, men det er også tid til et par hverdagsantrekk. Dette blir GØY:)! Ta gjerne med hele familien for et familiebilde(2200;)

Kontakt


Besøks adresse kun etter avtale:

Trondheimsvegen 80

2040 Kløfta


Email:

epost@duggfoto.no


Telefon:

+ 47 63971704


Post adresse: Postboks 12 2051 Jessheim


Copyright © All Rights Reserved