Om oss

Fotograf Kari Bye

Kontakt


Besøks adresse kun etter avtale:

Trondheimsvegen 80

2040 Kløfta


Email:

epost@duggfoto.no


Telefon:

+ 47 63971704


Post adresse: Postboks 12 2051 Jessheim


Copyright © All Rights Reserved

Kari Bye


Eier & FotografMin interesse har alltid ligget rundt fotografi og kunst. Etter endt videregående utdannelse begynt jeg på Universitet i Oslo, hvor jeg studerte kunst og historie. Etter noen år fant jeg ut at hjerte ville en annen vei, det førte meg til Fotograf utdannelse hos Bilder Nordic School of Photography. 

Jeg har også fordypet meg mer innen kunst og pedagogikk hos Rudolf Steiner Høgskolen, da jeg ønsket å fordype meg mer i maleriets verden. 


Årene etter har jeg jobbet som frilansfotograf i Fame fotografene, jobbet i aviser, magasiner, laget reportasjer jobbet ut mot bedriftsmarkedet, holdt fotokurs for ungdom, foreviget bryllup, skolefoto, barnehagefoto,  jobbet med egne prosjekter og utstillinger. 


I 2015 begynte jeg som frilanser og assistent hos Kolonihaven i Oslo, drevet av CF Wesenberg.


Høsten 2016 overtok jeg Dugg Foto på Jessheim, som virkelig har tatt meg med på mitt livs største reise hittil. Julen 2017 flyttet vi hele studioet ut til Kløfta, til nye lyse herlige lokaler.  Her fortsetter vi å ta i mot mennesker i alle mulige livsfaser og får være med på å skape minner for livet. Fra og med sommeren 2019 har studioet endret karakter. Lokalet ble pusset opp, og inn kom Studio Kafe, et konsept med høytak høyde for kreativitet. Her leier vi oss inn på dagbasis, og fortsetter å ta i mot kunder på time basis etter avtale. Lokalene har fått et løft, og jeg har fått større frihet til å være kreativ med fotograferiet igjen, og mer tid til foto ute på lokasjon.


Velkommen til oss!