Priser


NYFØDTFOTO 2300,-


Vi setter av ekstra god tid til nyfødtfotografering. Her er det både tid til å ta seg pauser og til å amme. Vi anbefaler fotografering før babyen er 14 dager gammel. Vi bruker tid til å få en lun og god steming i studio, og er vi heldig får vi noen sovebilder også. Foreldres hender og skuldre kan være fine rekvisitter, og har dere tid anbefaler vi at begge er med :) Ta gjerne med personlige tepper eller luer. Vi har flere kurver, tepper, luer, og blomster-pannebånd dere kan velge mellom.


Nytt av året er at vi tar hjemmefotografering av nyfødte. Vi ser at de fleste nyfødte har det bedre hjemme i kjente omgivelser under fotografering. Vi tar med det vi trenger, kommer til dere og tar bildene der. Resultatet blir det samme som i studio. Ta gjerne kontakt ved spørsmål rundt dette.

For utkjøring i rimelig avstand kommer det ikke tillegg i pris.
BABYFOTO 1800,- (m/søsken 2200,-)


De fineste babybildene får vi når babyen er fra ca 3 - 6 mnd. Fra 3 mnd begynner babyen og kunne løfte hodet, smile og kanskje få tak i føttene sine. Ta gjerne med eget babypledd eller kosedyr dere vil ha med på bildet. Vi pleier å ta noen bilder uten klær og kanskje noen med et søtt antrekk eller to. Her har vi også luer og pannebånd til både gutter og jenter.
BARNEFOTO 1800,- (m/søsken 2200,-)


Vi har lang erfaring med å fotografere barn i alle aldre. Husk å møte opp med ett utvilt og mett barn:) Vi anbefaler å ta bilder før barnehagen, da de små kan bli slitne og leie etter en lang dag. Ta gjerne med et par forskjellige skift, og tenk gjerne på farger og print som kan passe til der bildet skal henge. Duse, enkle farger pleier å gjøre seg best. Vi har også fine uteomeråder i nærheten som vi kan benytte oss av om været tillater det.

Vi tilbyr også hjemme foto, og foto på location uten ekstra kostnader. Ofte senkes skuldrene litt ekstra på hjemmebane eller ute i naturen, som straks gir et godt resultatet. Her setter bare fantasien en stopper, hva med en fin hage, nydelige trær eller kanskje ettermiddagslyset som kommer inn veranda døren kan gi en ekstra touch til bildene. Du bestemmer :)
SØSKEN OG FAMILIEFOTO 2200,-


Ta med hele familien :) ! Under en familiefotografering kan vi ta både enkeltportretter av alle sammen, søskenbilder og familiebilder. Ta gjerne med bestemor og bestefar til å være med på de siste bildene. Tenk litt på hvilke farger dere velger å ha på dere; velg gjerne like toner, gjerne lyse og duse. Tenk på at fargene skal kunne passe både på stueveggen i en fin ramme og på sjenken til bestemor. At alle har jeans og en hvit topp kan være et fint og tidløst valg. Hvis dere har små barn, anbefaler vi ikke fler en to klesskift, da tålmodighen ikke alltid rekker så langt. Vi har også fine uteomeråder i nærheten som vi kan benytte oss av om været tillater det.


Vi tilbyr også hjemme foto, og foto på location uten ekstra kostnader. Ofte senkes skuldrene litt ekstra på hjemmebane eller ute i naturen, som straks gir et godt resultatet. Her setter bare fantasien en stopper, hva med en fin hage, nydelige trær eller kanskje ettermiddagslyset som kommer inn veranda døren kan gi en ekstra touch til bildene. Du bestemmer :)

PORTRETTFOTOGRAFERING 1800,-


Er du skuespiller, musiker, forfatter eller bare ønsker noen profesjonelle bilder av deg selv har du kommet til rett sted. Vi lever i et interaktivt samfunn der førsteintrykk kan være alfa omega. Bilder er en viktig del av presentasjonen av oss selv. Flere av våre kunder bruker bildne sine til cv, på linkedin, facebook eller til nettdating. Vi tar både i studio og ute hvis været tillater det:)KONFIRMANTFOTOGRAFERING 1890,- (m/søsken 2200,-)


Bli med på en morsom, spennende og utradisjonell fotografering. Det trenger ikke være på selve konfirmasjons dagen. Mange kommer noen uker før, og opp til et år etterpå:)Å ha bilder av seg selv som konfirmant er noe man kommer til å sette pris på i mange år etterpå. Mange ønsker å ha bildet av seg selv i budad, finkjolen eller dressen, men det er også tid til et par hverdagsantrekk. Dette blir GØY:)!

BEDRIFT - NÆRINGSLIV


Vi har en stor kundeportefølje med bedrift og reklamefoto.

Vi tar både reklamebilder, produktbilder og ansattfoto.

Har du eventer foreviger vi det også.PRISLISTE FOR BEDRIFTER får du på forespørsel
Å fotografere bryllup er noe av det morsomste og fineste vi gjør. At vi får være med på å gjøre denne dagen spesiell for dere er noe vi setter stor pris på. Dette er en dag som huskes resten av livet, og å ha fine kvalitetsbilder å se tilbake på i mange år fremover er et godt minne. De mest populære datoene går fort, så det kan være lurt å være tidlig ute med å booke deres dag.


BRYLLUPSFOTOGRAFERING 5900,-


Vi møter dere på ønsket sted, og vi kan gjerne foreslå en lokasjon som passer stilen dere kunne tenke dere på bildene. Ta gjerne med forlovere og andre fra brudefølget på fotograferingen.BRYLLUPSFOTOGRAFERING MED VIELSE 7900,-


Ved slik fotografering kommer fotografen i god tid før vielsen begynner og får med seg alt som skjer. Litt gjester, litt kirke, den spente brudgommen, og blikket hans når hans vakre brud kommer inn dørene. Når vielsen er over reiser vi sammen til lokasjoenen vi har blitt enige om for å gjøre selve fotograferingen.HALVDAGSFOTOGRAFERING 1400,- (24.000 inkludert høyoppløselige filer)*


Ved å ha med fotograf halve dagen, 6 timer, får vi med oss essensen av bryllupsdagen.Vi får gjerne med oss de siste forbredelsene med kjolepåkledning, vielsen og begynnelsen av middagen. Dere bestemmer selv når vi skal begynne og avslutte fotograferingen. Dere får med en cd med alle bildene lavoppløselig. Ut i fra dette veldges bilder til takkekort, forstørrelser og album.HELDAGSFOTOGRAFERING 32500,- (inl. alle bilder høyoppløselig)*

Å ha med seg fotograf gjennom hele bryllupsdagen gir en fantastisk mulighet til å dokumentere den store dagen i bilder. Fotografen følger dere inntil 12 timer og fanger store og små øyeblikk både under forbredelser med kjolepåkledning, vielse og i selskapet. Vi fotograferer også mye av gjestene og situasjonene som oppstår, deltaljer og omgivelser, alt for å fortelle historien om bryllupsdagen. Dette blir flotte bilder å ha med seg videre og dele med familie og venner. Inkludert i denne fotograferingen er også alle bildefilene høyoppløselig.

*Kjøp av alle bilder høyoppløselig av brudefotografering 14.000,-

*Begrenset antall hver sessong


PRO-PRINT


Ønsker du høy kvalitet på print av private bilder, har vi utstyret som trengs.

Vi bruker høykvalitet semiglanset fotopapir med lang holdbarhet, som gir optimalt resultat på bilder du har tatt selv og ønsker å få på veggen.

Vi kan også hjelpe til med en rask overgang av bildets lys- og farge komposisjon for å få det best oppnåelige resulatet. Vi driver også med innramming og kan komme med forslag på hvordan bildet best kan komme til sin rett der det skal henge.


Vi har 4 uker levering på print.

Vi utfører innramming. Dette gjør vi på både av bildene vi tar av deg, og private bilder eller kunst du har hjemme. Vi har et godt utvalg av både klassike og moderne rammer. Noe for enhver smak.


Vi har lang erfaring og gode ideer, så bare ta kontakt så hjelper vi deg.Andre produkter


Vi har også gode priser på rammer, innramming, rekonstruksjon av gamle bilder, scanning av negativer, bildeblokker og masse mer. Bare ta kontakt for pris

 
 
 
 

Her kan du enkelt ta kontakt for bestilling av time eller lignende.